M79 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam nadzieje ze nie bylo, albo bylo dawno :roll: Jaka nazwe (w sieci) ma Twoj komp? :D Moj to TIGER 8) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ALKOKOMP :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 GRIMLOCK :wink: of course (w domciu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mikaelus_komp :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 u mnie zwie sie Kubasik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hefajstos aktualnie rev. 1.9 :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 PC2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a moj nazywa sie: komputer :lol: nie nazywalem swojej metalowej puszki, bo nie mam takiej potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mój ma imie po mnie :) - tak jak mój nick... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hehe, a moj zwie sie DEEPBLUE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moj też zwie się NICKY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a m(ó)j Demon Szybkosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 aktualnie moj komp nazywa sie : mobowrazzewszystkimibebechamileżącenabiurkubezwczwieeeelkimodkurzaczemonazwiec oolermasterxdreambonaraziemojmodjestwfaziemodernizacji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ryszard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 CrystalCase - a dlaczego......kliknijcie sobie na moje www :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Zwykle używam nazwy Pudło albo G.ó.w.n.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Erwin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A moj ma dzwiecznom nazwe... ... Śmietnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a moj ma bardzo orginalna nazwe Fujarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja mam skromnie SERVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja mam -raptor- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hm ja go zwe "komputer" a w otoczeniu sieciowym widac go(no jest ukryty ;) "violatror" :/ wczesniej było: "ultra" :? :) Ale czesciej zwe go komputrem a nieraz jak juz ktos napisał: demonem szybkosci.. :) Jeszcze nierraz go nazywam gdy mnie denerwuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 8) Atari 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a moj oryginalnie: Funfel :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Power Machina :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w zaleznosci od sytuacji ogolnie : zlom , wyjechany , przestarzaly , ruina niekiedy : pierd.. sku.. , dzi... , ku... , ch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 No mój jest wielo imienny .Jak sie nie chce wlaczyc to nazywam go .Tu cytuje "wlanczaj sie ty hu** bo cie roz***** ku*** A jak cos sie dlugo wgrywa .No do ku*** nedzy ja pier**** co za zlom ,albo co to za hu***wo A normlanie to komp poprostu albo Wodniak (heh to przed chwla wymisliem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 przewaznie to MarK ale zdarzalo sie "Matrix" i "SkyNET" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moj sie nazywa "Kaliope" od greckiej muzy poezji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A moj no-name :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...