KeyBall Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 HomeCat - bo jest czarny, mruczy i wala się po całej chałupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 DDR :) zawsze lubilem to nazwe DDR i DDR IT! kojarzy mi sie z szybka predkoscia kompa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 DDR :) zawsze lubilem to nazwe DDR i DDR IT! kojarzy mi sie z szybka predkoscia kompa! A mi sie DDR z DDRem kojarzy (Deutsche Demokratische Republik) - ale to juz zboczenie spowiodowane zamieszkiwaniem blisko granicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A moj no-name :lol: Witaj w klubie no-name'owców Moj komp tak sie nazywa juz przeszlo 2 latka !! A w sieci barany niektore choc jest ich tylko 8 osob nie wiedza ze ja to ja.....i pytaja zawsze "czy wiecie czyj jest ten "no-name" ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 DDR :) zawsze lubilem to nazwe DDR i DDR IT! kojarzy mi sie z szybka predkoscia kompa! A mi sie DDR z DDRem kojarzy (Deutsche Demokratische Republik) - ale to juz zboczenie spowiodowane zamieszkiwaniem blisko granicy :D hehe albo u mnie nawet w samym ddr'rze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Felson - błysnąłem oryginalnością, nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 wired :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Malo oryginalnie: athlonxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 no to ja cos dodam matrixzwei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A mój nazywa sie : Szybki Lopez :-) .POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moj komp to Infernal Machine :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Cheatmaster 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 moj komp nazywa sie po prostu t-bred :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam nadzieje ze nie bylo, albo bylo dawno :roll: Jaka nazwe (w sieci) ma Twoj komp? :D Moj to TIGER 8) :) A jak ja zadalem takie pytanie to mnie zjechali, ze bez sensu :D Moj po nicku... bo nie mam weny do wymyslania nazw (dlatego zreszta ten topic kiedys zalozylem :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mój nazwałem SCUD - o rakiet które leciały na Irak .... btw. tego teżbym już tam wysłał ale kesza na nowy nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 DDR :) zawsze lubilem to nazwe DDR i DDR IT! kojarzy mi sie z szybka predkoscia kompa! Predkosc nie moze byc szybka, predkosc moze byc duza :P Moj komp sie nie nazywa, czasami tylko niecenzuralnie go "zawolam" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 bad motherfucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 brecht, :D brecht, :D brecht :D .... (to nie nazwa komputera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czasami komputerek czasami ku**wa jeb**a w pi**e pad**na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 DDR :) zawsze lubilem to nazwe DDR i DDR IT! kojarzy mi sie z szybka predkoscia kompa! Predkosc nie moze byc szybka, predkosc moze byc duza :P Moj komp sie nie nazywa, czasami tylko niecenzuralnie go "zawolam" :P :arrow: THANX FOR YOUR ADVICE. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Sadist :P A opis "Scary Sadist" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Moj ma tak jak xywka, bo jest w otoczeniu sieciowym ;) a drugi to SERWER ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ArbaaL1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a moj --> jabłuszko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jeden komp 'X' Drugi komp 'X2' Nie mam wyobrazni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a moj to SZYPKI ZENON :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Prącisłąw Wielki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja mam szybka, latwa i przyjemna nazwe : "Falcon" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nic nowego -> AVENGER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...