barwniak Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Laptop Lenovo G50 z UEFI na którym był oryginalnie Win 8.1, laptop zaktualizowany do Win10, działał miesiącami. Podczas update Win10 creators update padła bateria. System padł kompletnie, żadne punkty odzyskiwania, żadne przywracanie nie działa. Wziąłem MS Win10 Creation tool i odpaliłem instalacje z płytki. Instalacja idzie, ale 2 razy pytał mnie już o klucz, można było zrobić pomiń i szło dalej. Czy po zainstalowaniu Win 10 i podłączeniu do sieci, będzie można go aktywować, bez podawania klucza? Edytowane 20 Lipca 2017 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Aktywuje się jak tylko podłączysz Internet. Media creation tool nie robi chyba instalki dla UEFI GPT. Wybierz opcję pobierania ISO i z pomocą Rufusa zrób pena. Edytowane 20 Lipca 2017 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...