Qur..aK Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam. Mam problem z 'migającym pulpitem' i nie moge sie tego pozbyć. Pierwszy raz mam ten problem i cos wydaje mi sie ze to przez jakies ostanieaktualizacje lub wina wersji systemu. Moj system to Windows 10 Home x64 "Creators Update" - wersja 1703, kompilacja 15063.483. Robilem reserchi mowi sie o niekompatybilnych sterownikach lub ze to wina "Creators Update". Ktoś coś wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisayuki Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Rozumiem że tu zagladales ?support.microsoft.com/en-us/help/12374/windows-10-troubleshoot-screen-flickering Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qur..aK Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Okazuje się ze na wersjach 1703 i 1709 mam(nie tylko ja) ten problem przez skojarzone pliki z programami - IrfanView, Adboe PDF, Notepad++ itp. Zrobiłem obraz i zacząłem stosować rozne rozwiązania ktore znalazłem na stronach i nic nie pomaga na to aby pliki mogly pozostać skojarzone. Generalnie to cofnąłem sie do wersji 1607 bo jak na razie jest najlepsza i nie ma problemu. Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Qur..aK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...