antonow Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2017 Mam zamiar kupić dwa monitory z cienkimi ramkami. Zastanawiam się jak je potem ustawić. Lepiej je postawić stadardowo na stopkach obok siebie czy może przymontować je razem za pomocą podwójnego ramienia? Gdzieś taki pomysł zobaczyłem i w sumie to mi się spodobał. Ktoś już tak może ma i mógłby się podzielić tajemną wiedzą? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2017 To może kup jeden monitor ultra wide i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ja mam coś takiego w domu ART L-02. Fajna sprawa, produkt chiński, ale bardzo solidny. Spokojnie można się na tym huśtać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delete Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Masz do wyboru dwa warianty jeśli chodzi o uchwyty. Albo ramię montażowe mocowane do blatu albo uchwyt/stojak. Przede wszystkim oszczędzasz dzięki temu miejsce na biurku, bo albo redukujesz stopkę do jednej, albo pozbywasz się stopek w ogóle. Do tego można jakoś sensownie ogarnąć kable żeby się nie poniewierały dookoła i nie robiły sztucznego bałaganu. No i z połączeniu z cienkimi ramkami będzie to ładnie wyglądać. Ultra wide to też jakieś rozwiązanie, ale co kto woli. Ja postawiłem jednak na ramię mimo wszystko i nie narzekam (kupiłem dokładnie to: https://iiyama-sklep.pl/393-akcesoria-i-uchwyty-podwojne-ramie-montazowe-uchwyt-na-dwa-monitory-ds1002c-b1-.html, solidne, łatwe w montażu). Fakt, że były i tańsze, widziałem, ale doszedłem do wniosku, że nie będę jakiegoś dziadostwa lichego kupował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...