Pacza Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam. Zastanawia mnie jedna rzecz w ustawieniach biosu Płyty Msi B150m Pro-Vdh, a mianowicie możliwość podkręcenia procesora i3 6100. Wiem, że jest to możliwe tylko na płytach z170, a jednak w sekcji OC mam możliwość podkręcania CPU. Mogę dokładnie podać częstotliwość jaką chcę osiągnąć w okienku CPU Ratio. W takim razie mogę go podkręcić czy nie? PS. Nie próbowałem jeszcze nic zmieniać, bo chce najpierw zasięgnąć rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 zrob zdjęcie tego menu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacza Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Prosze. 100% Legit, No scam :D MSI_SnapShot.bmp Edytowane 25 Lipca 2017 przez Pacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...