specdriver Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Witam, właśnie padł mi Samsung S5 z którego byłem mega zadowolony wbrew opinii w necie. Szukam zamiennika w nowych i nie mogę nic znaleźć co by spełniało moje oczekiwania. Amoled mus tak samo jak i wymienna bateria(proszę mnie nie przekonywać, że da się żyć bez, temat przerobiłem) Nie boje się egzotycznych marek, miałem Xiaomi i byłem zadowolony, ale brakło amoleda. Czy jest coś z nowych czy muszę szukać używek s5 lub note 4? Z góry dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Note 4 to dobra opcja. Mało jest dobrych fonów z wymienną baterią, więc czasem lepiej brać starsze modele te bardziej sprawdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Mam Note 4 i .. co będę oszukiwał... brać, bo wbrew pozorom ciężko mieć coś lepszego w tej cenie, a już jest ze mną od 2015 roku. Jak podasz budżet i wymagania to może znajdzie się coś podobnego w rozsądnej cenie.. ale rysik, OIS, amoled, 2K, dobra bateria, acz nie pogardziłbym wielkością rzędu 4000-5000mAh... hmmm Edytowane 26 Lipca 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specdriver Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Tak właśnie myślałem ze będzie note 4. Boje się tylko tego rozmiaru. S5 mi pasuje idealnie a note kiedyś trzymałem to nie bardzo. Może podjadę i przymierze jeszcze raz w jakimś sklepie . Widzę na allegro nawet nowe są note 4 jak i s5 ale ściągane z Chin . Note 2x droższy wiec odpada. Jak dla mnie nie jest 2x więcej wart od s5 , bo nie jestem w stanie wykorzystać potencjału note 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 No jest troszkę spory, ale to też kwestia przyzwyczajenia. Jednak jest jeden z lepszych telefonów na rynku jeśli chodzi o Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...