nimitz85 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Cześć, Chciałbym się pozbyć komputera spod biurka (bo mi trochę niewygodnie) i szukam nowego domku dla bebechów Płyta główna MSI GD65 Z77 wpięte i5 2500k + TR Macho. Za generowanie obrazu odpowiada GTX670 DCUII TOP. Myślę, że wszystko zmieściło by się do Cooler Master HAF XB EVO ale za cholerę mi się ta obudowa nie podoba. Szukam czegoś dyskretnego i cichego jak produkty Fractal Design (mam Define R3). Jeśli nie znacie jakieś sensownej obudowy to trudno, przymierzę się do wymiany części sprzętu na coś pod mATX i chłodzenie wodne, wtedy pozostaje tylko kryterium grafiki (póki co nie mam zamiaru zmieniać przy takich cenach :P) Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimitz85 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ktoś coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Na biurkowa obudowa i płyta w formacie ATX się nie dodaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimitz85 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 OK, rozumiem. Zastanawiam się nad ITX, ale to niepotrzebnie podnosi koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...