ilona39 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Mój chłopak ma za miesiąc urodziny, a ja chciałabym podarować mu coś wyjątkowego. Czy myślicie, że ucieszy się z https://www.morele.net/wiadomosc/laptop-dell-latitude-e5470-specyfikacja-techniczna-opis-serii-recenzja/4664/? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elderion Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 A jaki masz budżet, oraz do czego chłopak będzie używał tego sprzętu? Jeśli gra w gry, to w jakie? Czego obecnie używa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Nie wiem czym tam się syn obecnie interesuje i w jakim jest wieku ale ciekawszymi prezentami za te pieniądze wydaje mi się motor, lustrzanka, zestaw do asg, instrument, dron albo oculus (wymaga w miarę wydajnego sprzętu) które pozwolą rozwinąć zainteresowania A co do laptopa, jeśli obecny sprzęt naprawdę wymaga modernizacji i jeśli syn do tej pory nie miał potrzeby korzystania z laptopa poza mieszkaniem, to myślę że stacjonarka z jakimś pokaźnym monitorem zrobią większe wrażenie. Ale elektronika elektroniką myślę że jeśli wiesz czy lubi jakąś konkretną grę to fajną niedrogą sprawą byłoby też kupienie np figurki z 30cm jak są w kolekcjonerkach, albo jakiejś repliki ale to taki prezent bardziej pod choinkę ;) Edytowane 30 Lipca 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Chłopakowi to dziewczyno daj syna, a nie tam sprzęt elektroniczny ;) 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Jako prezent wolałbym dostać coś innego niż biznesowy laptop do pracy biurowej. Dron z kamerą to musi być niezła zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PaweelOS Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Chłopak jakie ma jeszcze zainteresowania, prócz komputery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...