DziubekR1 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) PROSZE O PRZENIESIENIE DO DZIALU SPRZEDAM, cos mi sie pomieszało z tematami Witam, Sprzedam znany wszystkim model Acera. Laptop z sieci NeoNet zakupiony 18.07.2017r. (dorzucam dowod zakupu). Jak widac laptop praktycznie nowy, troche go pouzywalem z ciekawosci do przegladania neta, ale nawet nie byl wyniesiony poza moj pokoj. Co wazne jest to wersja z panelem IPS (nie TN jak te z sieci Play). Stan - Idealny, pelen komplet w oryginalnym pudelku. Cena - 3100zl Mozliwy odbior osobisty w Jelczu-Laskowicach pod Wroclawiem. Do Wroclawia (i okolicy od strony Jelcza-Laskowic) moze nawet bym byl w stanie podrzucic gratis, ale to kwestia umowienia sie, bo czesto jestem we Wrocku. Mozliwe allegro, ale dojdzie pare zlotych prowizji - mam konto od lat nie skazone negatywna opinia :) Zdjec chyba nie ma sensu pokazywac, wszystko w sklepowym stanie, ale jak ktos chce, to oczywiscie moge przeslac. Kontakt - masz pytania, to nie bądz nieśmiały i pisz na GG - 4431155 - albo pisac na PW. Edytowane 31 Lipca 2017 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...