GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help Chyba nie to forum.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 heh nie mozna tego zrobic ! mozna przyciac za to transfer na calym kompie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 heh nie mozna tego zrobic ! mozna przyciac za to transfer na calym kompie !Jakim programem to robisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 heh ja tego nie robie ! wiem ze mozna to zrobic i widzialem to zrobione ! a jak masz serwer na [brzydkie określenie na linuksa]u ktory robi za gatewaya to nic trudnego zrobienie takiego limitu ! nie wiem czy da sie to zrobic pod windowsami ale raczej nie! ! byl tkai post nawet na forum i padly tam dokladne wyjasnienia od osoby znajacej sie na tym duzo lepiej odemnie ! trzeba tylko poszukac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help mam nadzieje ze sie nie dowiesz, lama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 heh nie mozna tego zrobic ! mozna przyciac za to transfer na calym kompie ! chyba da sie jednak przyciac transfer na okreslonym porcie czytalem gdzies o tym chyba na pl.comp.linux.sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help mam nadzieje ze sie nie dowiesz, lama Z ciebie to burak i lama w jednym ! kurde koles sie noramlnie pyta a ty odrazu mu z takim textem ! heh szkoda gadac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help mam nadzieje ze sie nie dowiesz, lama Z ciebie to burak i lama w jednym ! kurde koles sie noramlnie pyta a ty odrazu mu z takim textem ! heh szkoda gadac ! Juz sie spytac tu normalnie nie mozna. Popieram Libero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help mam nadzieje ze sie nie dowiesz, lama Z ciebie to burak i lama w jednym ! kurde koles sie noramlnie pyta a ty odrazu mu z takim textem ! heh szkoda gadac ! a z ciebie to to i tamto... heh jesli uzywasz dc to mysle ze powinnienes wiedziec czemu to pisze, no ale moze jestem w bledzie. przepraszam ciebie i kolege, robta co chceta, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 zibiego tez przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Myslalem ,ze tu panuje wyzszy poziom dyskusji. Imperator moglbys sobie dac na wstrzymanie, albo idz i powyzywaj dresiarzy.Nie kazdy jest odrazu wszystkowiedzacy jak TY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 znacie moze jakis programik do ograniczania przesylu konkretnemu programowi? np. zeby DC moglo ciagnac max 6kb/s ? z gory thx za help mam nadzieje ze sie nie dowiesz, lama Z ciebie to burak i lama w jednym ! kurde koles sie noramlnie pyta a ty odrazu mu z takim textem ! heh szkoda gadac ! a z ciebie to to i tamto... heh jesli uzywasz dc to mysle ze powinnienes wiedziec czemu to pisze, no ale moze jestem w bledzie. przepraszam ciebie i kolege, robta co chceta, w tym problem ze nie uzywam wiec niewiem ! to raz ! dwa nie jest to powud nazywania kogos lama ! to by bylo na tyle ! Ps.Mnie nie musisz przepraszac bo mnie to wisi ! poprostu dziwie sie dlaczego odrazu na dziendobry komus przypiepszasz ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 GoLo poszukaj sobie informacji na temat QoS. A chlopakom sie nie dziw - zadajesz pytanie nie na tym forum. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 GoLo poszukaj sobie informacji na temat QoS. A chlopakom sie nie dziw - zadajesz pytanie nie na tym forum. :( wez daj mu spokuj ! koles nie takie pytania tu padaly i nikt po nikim tak nie jechal ! jak o czyms nie masz pojecia to nic nie pisz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 DC - co to jest to pewnie wiecie - a potrzebuje okroic mu dostep do lacza poniewasz wyjezdzam na 2 tyg a chce kompa zostawic zeby mi sciagal. a poniewasz nie tylko ja kozystam z internetu to musze jakas czesc lacza zostawic na IE. Niestety niekozystam z portow w DC bo niemam przekierowanych w serwerze i jestem w trybie pasywnym. co do QoS to zaraz poszukam. THX dla tych ktozy cos chcieli pomoc... i sorx ze wywalilem tego posta tu ale niepomyslalem - moj blad - ale skoro juz wyslalem to tego nie cofne. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 da się to zrobić, musze tylko zapytać mojego admina jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 [...] jak o czyms nie masz pojecia to nic nie pisz !Hmm to do mnie? Skoro nie QoS, skoro nie priorytetyzowanie pakietow to jak? Z checia poczytam i czegos nowego sie naucze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...