Basior122 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wyskakuje mi brak spójności dysku i sprawdza 2 z 3 partycji. Problem sie powtarza aż kom sie nie uruchamia. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. usunąć partycje i założyć je na nowo 2. sformatować je 3. jeżeli sytuacja się powtarza , gnać do serwisu i oddać na gwaranyjną naprawę 4. jeżeli nie ma gwarancji to jest mały problem :wink: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. Usuń partycje 2. Format c: (bez partycji ) 3. Załóż partycje 4. Sgformatuj partycje 5 reszta chyba jasna :) 6. a jak nie to punkt 3 i 4 z wcześniejszego postu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. Usuń partycje 2. Format c: (bez partycji ) 3. Załóż partycje 4. Sgformatuj partycje 5 reszta chyba jasna :) 6. a jak nie to punkt 3 i 4 z wcześniejszego postu :) wytłumacz mi procedure z punktu 2 coś nie kumam , jak da się formatować dysk bez założonych partycji... cienki jestem - poratuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 1. Usuń partycje 2. Format c: (bez partycji ) 3. Załóż partycje 4. Sgformatuj partycje 5 reszta chyba jasna :) 6. a jak nie to punkt 3 i 4 z wcześniejszego postu :) wytłumacz mi procedure z punktu 2 coś nie kumam , jak da się formatować dysk bez założonych partycji... cienki jestem - poratuj... Na tym forum się dużo ciekawych rzeczy dowiaduje Formatowanie bez partycji :wink: musze sam spróbowac :P :lol: ale reszta punktów ok :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Spox inaczej źle napisałem :) Low Level Format ( ostateczność ) i dopiero partycje zakladaj. Albo Załóż na Hdd jedną paretycje o wielkosci hdd i sformatuj normalnie "format c: /q" potem ją usuń pozakładaj normalne partycje i poformatuj i bedzie ok :) Ale zamieszałem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ale zamieszałem :roll: no.... fakt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...