adi85 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam Wiec tak może zacznę od tego że mam monitory studyjne krk 6 G3 podłączone przez chinch kabel firmy Aida i wychodzi z nich Jakck 3,5mm i tym podłączam do stacjonarki nowej na płycie z270 m3 i mam że mi buczy, jak podłącze pod telefon to niema tego buczenia, pod laptopem też tego niema, jak miałem starego kompa i było podłączone do audigy 2zs to też nie buczało, na nowym kompie buczy, na innej starej płycie p35 też jest to samo, a po to składałem nową stacje żeby wykorzystać możliwości tej płyty, żeby ciągle nie przełączać urchamiać laptopa zeby sobie posłuchac muzyki, mniejsza o tochciałbym uzyskać odpowiedz co mam zrobić albo kupić żeby było jak kiedyś na starej stacjisystem win 10 pro 64biti jeszcze jedno pytanie instalowałem z strony msi do tej płtyt stery do audio realtek hd audio menager i nie mam dostepu do tego programu a niby jest wszystko zainstalowane dobrze nie ma nawet ikonki z głośnika realteka tylko ten z windowsa 10, wiec nie wiem co jest grane.Prosze o pomocz góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...