tom256 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Padł mi dysk WD Elements, nie są widoczne partycje, sam dysk jest wykrywany w systemie. Czym sie teraz odzyskuje dane ? Najlepiej coś darmowego. Dysk przy inicjalizacji w Windowsie podaje: Request failed due to fatal device hardware error. Pokazuje wielkość dysku 0kB. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 TestDisk. Często potrafi przywrócić poprzedni układ partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Rozkręciłem dysk i skręciłem i....... wszystko działa. Eeeee. Zaskoczony jestem, widocznie elektronika nie stykała z częścią mechaniczną. Dobrze znów mieć dane :) Na wszelki wypadek przegram jeszcze na inny dysk. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Gdybyś jednak szukał kiedy programu do odzyskiwania danych, to niezłe efekty uzyskiwałem na darmowym Recuva . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...