Creat0r Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam mam problem, polega on na tym iż włączam dziś komputer i widzę wyblakłe kolory. Wchodzę w panel sterowania nvidi > wyreguluj ustawienia kolorów i patrze że mam cyfrową poświatętylko na 60 %, a zawsze miałem na 90 %. Zmieniam za pomocą suwaka na 90 % klikam zastosuj wszystko git wyłączam, klikne byle gdzie i poświata automatycznie zmienia się na 60 %. Co może być tego powodem ? GTX 960 ;) P.S Nie wiem czy napisałem w dobrym dziale, jestem tu pierwszy raz ;) Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Creat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpikm Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Prawdopodobnie program dzialajacy w tle ktory to robi automatycznie. Zobacz menedzer zadan co tam dziala. Wylaczaj jeden po drugim i sprawdzaj czy problem dalej sie pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creat0r Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 ok działa, dzięki mordo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...