Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 podaj konkretnie jaki masz budżet wtedy może można by cos sensownego znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anexoo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 podaj konkretnie jaki masz budżet wtedy może można by cos sensownego znaleźćMyślę że tak do 4 paczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Kupuj to lepiej ( z postu #29 ), bo za chwilę zniknie znów- jak znam życie . Nie ma obecnie chyba nic lepszego na allegro ( jakość /cena ) Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anexoo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 To chyba jednak wezmę ten, który znalazł Phill. Także dziękóweczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anexoo Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Kupiłem to http://allegro.pl/zestaw-i3-3220-h61m-k-goodram-8gb-gf-8800-i6926280100.html Czy było warto za tą cenę, nie wiem, nie znam się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Płyta , procek i ram OK . Karta to już zabytek , w dodatku to nie wiadomo co za model dokładnie - to może być równie dobrze pierwszy 8800GTX/GTS na rdzeniu G80 ( szczególnie model GTS jest dość słaby ) albo jakiś nowszy 8800 na rdzeniu G92 . Jeszcze w dodatku to chyba referent . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anexoo Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) O kartę mi nie chodziło, bo i tak mam radeona HD 5670, którego mam zamiar zmienic jak moneta wpadnie. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez anexoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Sądzę , że za taką $ całkiem OK :) Do tego jakiś GTX1050/1050Ti i będzie całkiem przyzwoicie ... Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anexoo Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Paczka doszła niby ok, ale mam pewien problem, bo nie mogę wystartować kompa. Myślę że źle pony wtykam. Hdd Led / reset sw - / power Led + i - / power sw - Rysunki na płycie nie pomogły ;/ Udało się uruchomić parę razy ale obrazu nie było (karta sprawna). Płyta to Asus h61m-k Dodam na płycie świeci. Jakby ktoś mógł nakierowac mnie z tymi pinami ;/ @@@ udało mi się ją rozpalićć nawet nie wiem jak i wszystko gra. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez anexoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...