MalcolmX Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 cześć, mam takie praktyczne pytanko - w hulajnodze xiaomi m365 z uwagi na wytrzymałość - dętka w przednim kole bardzo lubi pękać (hulajnoge mam 3 i pól tygodnia i dziś już druga poszła). Wobec tego pomysł by kupić komplecik opon próżniowych, bezdętkowcyh - https://pl.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mijia-M365-Electric-Scooter-Tire-Vacuum-Solid-Tyre-For-Eletric-Skateboard-Skate-Avoid-Pneumatic-Tyre/32815987549.html pytanie, czy na takich oponach hulajnoga będzie zasuwać słąbiej lub zmniejszy się jej zasięgo ? lepiej kupić to, czy jakieś wzmocnione dętki i pozostać na nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIMON82 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Mylicie pojęcia. Bezdętkowe to takie które pompuje się bez dętki i stosuje specjalne wentyle. Twoja opona to opona pełna! Ja kupiłem.2.wentyle i.2.opony 9.5" na allegro. Zobaczymy co są warte. Mam nadzieje że.sie.sprawdzą bo za komplet dałem ponad 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...