AiXen Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Nie jestem za bardzo obeznany w tym temacie, dlatego postanowiłem udać się z pomocą do Was :). Modem będzie używany w laptopie we Francji (LycaMobile) i w Polsce (Play). Czy taka konfiguracja będzie odpowiednia, czy jest możliwość zakupu takiego sprzętu, żeby działał zarówno w tej, jak i w tej sieci? Moje znaleziska: ZTE MF823 - ok 130zł Huawei E3272s-153 - ok. 150zł (używany, opłaca się?) HUAWEI E3272 - ok. 150zł Huawei E3372 - ok. 210zł (to już lekko ponad budżet, ale jeśli okaże się, że jest naprawdę niesamowity, to kupię). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) http://allegro.pl/modem-huawei-e3372h-153-4g-lte-bez-simlocka-czarny-i6925132786.html Obecnie używam takiego i jest całkiem OK. Taniej nie widzę , obecnie ;) Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Phill76 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 http://allegro.pl/modem-huawei-e3372h-153-4g-lte-bez-simlocka-czarny-i6925132786.html Obecnie używam takiego i jest całkiem OK. Taniej nie widzę , obecnie ;) Rozumiem, że mogę śmiało kupować i wszystko będzie git ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Yea 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wymagania jednak były nieco inne niż myślałem, dlatego nabyłem inny sprzęt. Myślę, że mimo wszystko trafiłem dość dobrze, bowiem kupiłem Huawei E5573 za 160zł. Urządzenie te obsługuje LTE i jest naprawdę proste w konfiguracji. W przypadku play nie musiałem tworzyć nowego konta, ale prędkość transmisji jest naprawdę przyzwoita, nie wspominając już o zasięgu. Jest to bardzo wygodne urządzenie, można je zabrać wszędzie, o ile jest naładowane :) i cieszyć się szybkim dostępem do internetu. Jeśli ktoś obserwował ten temat, albo sobie czyta, to mogę gorąco polecić ten produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...