Memento Mori Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam. Poszukuje laptopa na studia (informatyka) i może czasami do gier w domu (fajnie by było, mam sporo tytułów których mój 9800gt nie uciągnie). Z polecanych laptopów myślałem nad dreammachines 1050ti ale może nie starczyć na cały dzień wykładów (zaocznie). Pod uwagę brałem też MacBooka air 13". Jednak odstrasza mnie błyszcząca matryca. Jest coś co łączy czas na baterii z wydajnością w tym pułapie cenowym? Wiadomo +/- 200-300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Na tę chwilę podoba mi się UX430UQ. Dopuszczam również laptopy używane, coś więcej by się znalazło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Byłem dzisiaj w MediaExpert po pracy i mieli tego booka z postu wyżej i.. Jest super :P Ale chyba jednak wezmę model z 940mx, dołożyć 1k i móc pograć w cokolwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2017 To teraz panowie czym różni się model ux410uq od ux430uq? Widze tylko, że 430uq ma wlutowaną pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...