Master21971 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cześć.Właśnie idę do pierwszej klasy technikum informatycznego i w związku z tym przydał by mi się nowy komputer.Jego przeznaczonie będzie nie ukrywajmy trochę do gier bo jednak który chłopak nie lubi sobie trochę pograć,ale również do programowania, Photoshopa,Adobe premiery.Chciałbym móc na tym komputerze spróbować większości rzeczy.Jednostka złożona przeze mnie według mnie daje mi tą możliwość.Budżet to jakieś 8k.Fajnie jakby ktoś się podzielił doświadczeniem i coś podpowiedział.Dodam że nie chodzi mi tylko o wydajność ale estetykę pracy i wygląd. http://www.morele.net/inventory/info/pXQEdU/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) szału toto nie robi tym bardziej że niedługo premiera nowych proców więc wypadałoby poczekać a co to za inteligent co minusuje? ćzyżby jakiść znafca czy tylko bezmózgie yeti ? Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polska12345 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wywal i 7 i daj Ryzena Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2017 szału toto nie robi tym bardziej że niedługo premiera nowych proców więc wypadałoby poczekać a co to za inteligent co minusuje? ćzyżby jakiść znafca czy tylko bezmózgie yeti ? Juz naprawilem. Jak zgaduje to te troche do gier zrobi sie glownie do gier z czasem. Tak wiec zaleznie co to za soft bedzie procz PS to mozna pomyslec nad 8700K. Moze 6 rdzeni wystarczy. A i7 w pewnych grach lepiej sie sprawdzi. W innym wypadku Ryzen gdy trzeba jak najwiecej watkow. Ja bym poczekal chociazby na to co bedzie na rynku GPU wraz z premiera Vegi. Ale jak wiadomo ogolnie z dostepnoscia jak i cenami bywa roznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rdzawy intel guj Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jasne że Ryzen. Gry to tylko tandetna rozrywka dla ubogich. Wszędzie indziej wielowątkowość z elementami sztucznej inteligencji z Ryzen a jest jak miód na proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...