Marcin678 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witam, odświeżam temat ponieważ nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu…Próbowałem różnych rozwiązań, typu: czyszczenie, full skan różnymi antywirami, reinstalacja systemu itp.Nic nie pomogło, nie jest to również wina myszki, dodam, że chodzi o laptop. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Albo jakiś program robi takie błędy, np speedfan, abo wyczyść klawisz backspace. Nie napisałeś, jaki system. Nie podałeś, co masz zainstalowane. Żeby cokolwiek rozeznać się, trzeba logów GRST i Addition - zapodaj na wklej.org, czy na wklej.to i tu wrzuć linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin678 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Spokojnie, powoli. Doceniam, że chcesz pomóc, ale może zacznijmy od tego jak mam zrobić te logi ? :) Windows 10 Home, nie jest to wina klawisza backspace, ani myszki. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Marcin678 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Pobierasz, otwierasz, ma być zaznaczone FRST i Addition, skanujesz, potem zawartość logów po kolei zapodajesz na strony do wklejania, a tu mają być dwa linki do dwóch logów. https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/ Na forum dobreprogramy i tutaj także podpiąłeś się do podobnych problemów w XP. Może pomogą Ci na którymś. Powodzenia... O! Na forum DP już podpięcie poleciało w kosmos. Ufo jakieś ;) Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Bogvel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD6_9mAV Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 To przestań wciskać boczny klawisz myszki! (taki sam problem miał znajomy informatyk). Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...