Varessen Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam! Aktualnie stoję przed zakupem słuchawek bezprzewodowych. Leciwe HyperX Cloud I (miałem nadzieje, że nowe HyperX Alpha okażą się w wersji bezprzewodowej :(((), już przestały grać na jedną słuchawkę i przy okazji wymiany ich zdecydowałem się na bezprzewodowe z racji tego, że mam roczną córeczkę, do której często muszę odchodzić i lubię brać ja na kolana, gdzie kabel od słuchawek bardzo przeszkadza. Pytanie moje jest tutaj oczywiste, jakie słuchawki bezprzewodowe do 900zł polecacie? Bardzo ważne jest dla mnie aby miały mikrofon. Zastanawiam się między Man'o'war a Arctis 7 od Steelseries. Czekam na Wasze opinie na temat tych słuchawek i propozycję innych modeli. Pozdrawiam Varessen! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Daj znać co kupiłeś bo też szukanie sobie czegoś... t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...