ŻYWIEC Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Witajcie koledzy. Mam taki oto problem. Posiadam kartę grafiki Gainwarda GF3Ti500TVGS Jumbo z TV-OUTem. Kompami interesuję się kilka dobrych lat, ale jeżeli chodzi o korzystanie z TV-OUTa, to jestem jeszcze prawiczkiem ( nigdy mi to nie było potrzebne). Ale teraz chcę podłączyć sobie telewizorek kabelkiem z grafiką i ... niby wszystko OK, ale nie działa! TZN Kabel jest podłączony ale nie mam w TV obrazu. Stąd moje trzy pytania do WAS: 1. Czy TV-OUT trzeba jakoś konfigurować ( tzn instalować osobne sterowniki, ustawiać sygnał itd), czy wystarczy podłączyć kabelki i już? 2. Jeżeli trzeba konfigurować to jak i czy wiecie gdzie znajdą opis takiej konfiguracji na przykładzie mojej karty ( na forum szukałem i nic!)? 3. Czy trzeba coś programować w telewizorze? Liczę na Waszą szybką i rzeczową pomoc ( jak zwykle zresztą ). Oczywiście za najlepszą pomoc wysyłam w prezencie jak zwykle pifko !!! Pozdrawia ŻYWIEC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Już prawie się z tym uporałem, ale mam jeszcze problem z kolorami. Zamiast czerowonego mam różowy, a zamiast niebieskiego - zielony. Czy da się to skorygować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nie wiem ... ale to jooz moze byc wina TV.... ja na radq nie mialem problamów z tv outem..... wrecz przeciwnie wszystko ok, a tez bylem "prawiczkiem" pod tym wzgledem.... poprostu ati pod wzgledem jakosci tv-out.... inaczej bym gf3 zaqpil...ale tv mam w pokoju obok kompa i odsc czesto z niego korzystam..... filmy, gry. Nawet jak film ma skopana jakosc to na tv wyglada niebo lepiej... ogulnie wypas sprawa jest z tv outem.... szkoda ze go wczejniej nie maliem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...