Skocz do zawartości
Mucha_bn

Radeon czy GeForce

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moze mi ktos doradzic co kupic Radeona 9000 czy GeForca 4mx440??? Dzieki

z tych dwoch to R9000

ale co mnie interesuje,jakos na te forum trafiles ,a juz na jakis serwis zeby sobie poczytac o kartach to juz niebardzo :? gdybys przeczytal choc jeden test sam bys sobie odpowiedzial na to pytanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O

Radek 9000.

I jeszcze jedno prawie na każdej stronie o PC jest porównanie tych dwóch kart, więc czemu poprostu nie poszukałeś ??

A z resztą po to jest te forum, aby pomagać nieprawdaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noooooooooo kolego! Przeginasz! Jak ci się nie podoba to papa! Takich topików były już setki i każdy kolejny po prostu zaśmieca forum. Ciesz się, że ci ktoś w ogóle odpowiedział, bo ci się [gluteus maximus] nie chciało ruszyć i poszukać trochę. Nienawidzę takich lamuchów - trzeba wszystko za takiego debila robić. Rusz swoje cztery litery i kliknij dwa razy to wszystko znajdziesz. Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le coraz więcej debili na tym świecie. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mucha_bn - po pierwsze przydaloby sie troche kultur jesli juz nie masz tej wiedzy i jestes smierdzacym leniem.Jak sie nie podoba forum to moze zaloguj sie na bravo.pl tam bedzie kilka osobnikow na twoim poziomie intelektualnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie odpowiadają wyłącznie z dobrej woli, bo takich topików jest kilkanaście na dzień i wszyscy mają już tego dość!!

Jak ci się to forum nie podoba to <span style="color:red;">[ciach!]</span>j! Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le - ty to zacząłeś cieciu! Kultura dresa, bo pewnie właśnie z dresem rozmawiamy... Współczucie... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wohoho, widzę, że kolega tu bardzo aktywnie działa :lol:

A zaczęło się od tego:

bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta

a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie

Więc nie zrzucaj winy na mnie ani mnie nie obrażaj swoimi sarkastycznymi wypowiedziami, które zwłaszcza w twoim, jakże ciężkim, przypadku są zupełnie nieuprawnione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie tak skromnie wlacze - to ze zaczol cie interesowac dzisiaj to nie wytlumaczenie - reguly zakadania nowych topicow sa chyba jasne?? a wycieczki osobiste to mozna sobie zostawic dla ludzi z ktorymi sie woodke pilo i mozna sobie po mordzie dac :/

generalnie zadales glupie pytanie i czas sie z tym pogodzic - bo ani jedna ani druga karta nie sa wybitne - z tych dwoch wez 9000 ew 9000 pro ale ja radze 9100 - 128bit wersja 64 lub 128mb taktowana 250/230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosq ze dla cIebie najlepszym rozwiazaniem bedzie Gf4. Nie inwestuj w jakies radeony boto szajs.... gf4mx400 z 64bitowa szyna sobie kup!! Tylko uwazaj zebys nie natrafil na jakas wersje 128 boone to sa gorsze nawet od readonów....

I nie suchaj tych innych ciahów co ci radka polecaja bo ci chca tylkonazlosc zrobic i szajs wcisnac..... to tylko doemnie dla ciebie.... ale inniniech sie nie sugeroja :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zaczęło się od tego:

a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie

Więc nie zrzucaj winy na mnie ani mnie nie obrażaj swoimi sarkastycznymi wypowiedziami, które zwłaszcza w twoim, jakże ciężkim, przypadku są zupełnie nieuprawnione.

Kolezko zbadaj co ty do mnie napisales:) brak ci klasy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zaczęło się od tego:

Kolezko zbadaj co ty do mnie napisales:) brak ci klasy:)

I kto to mówi? 8O

To ty zacząłeś od obrażania wszystkich wokół.

Wpadasz na forum, nie czytasz nawet jego regulaminu - wstawiasz topik jakich setki, a potem jak ktoś ci zwraca uwagę to zaczynasz puszczać głupie teksty. Zastanów się następnym razem zanim coś napiszesz... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...