Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czy moze mi ktos doradzic co kupic Radeona 9000 czy GeForca 4mx440??? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 r9000, zrsztą szukaj było już milion razy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czy moze mi ktos doradzic co kupic Radeona 9000 czy GeForca 4mx440??? Dzieki z tych dwoch to R9000 ale co mnie interesuje,jakos na te forum trafiles ,a juz na jakis serwis zeby sobie poczytac o kartach to juz niebardzo :? gdybys przeczytal choc jeden test sam bys sobie odpowiedzial na to pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 radeona 9100 najlepiej. Duzo drozej cie to nie wyniesie a wydajnosc znacznie wyzsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Byyłooo setki razy! Szukaj!!! Oczywiśćie, że R9000!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dobrze ze reed jest na wakacjach ,bo chyba by wykorkowal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 8O 8O 8O Radek 9000. I jeszcze jedno prawie na każdej stronie o PC jest porównanie tych dwóch kart, więc czemu poprostu nie poszukałeś ?? A z resztą po to jest te forum, aby pomagać nieprawdaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dobrze ze reed jest na wakacjach ,bo chyba by wykorkowal :wink: Poczekajmy aż wróci :D :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Nie pisz posta pod postem bo sie reed wqrzy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Noooooooooo kolego! Przeginasz! Jak ci się nie podoba to papa! Takich topików były już setki i każdy kolejny po prostu zaśmieca forum. Ciesz się, że ci ktoś w ogóle odpowiedział, bo ci się [gluteus maximus] nie chciało ruszyć i poszukać trochę. Nienawidzę takich lamuchów - trzeba wszystko za takiego debila robić. Rusz swoje cztery litery i kliknij dwa razy to wszystko znajdziesz. Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le coraz więcej debili na tym świecie. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mucha_bn - po pierwsze przydaloby sie troche kultur jesli juz nie masz tej wiedzy i jestes smierdzacym leniem.Jak sie nie podoba forum to moze zaloguj sie na bravo.pl tam bedzie kilka osobnikow na twoim poziomie intelektualnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ebe przegieci kolesie jak uwazacie ze nikt niepowinien mi odpisac to czemu odpisaliscie, pozatym ja sie grzecznie pytam. Sprostowanie ...Lama to twoja stara, a debil twoj stary oka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 U... krew sie poleje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 U... krew sie poleje :twisted: hehe,gdybym ja byl moderem to raczej ban by sie posypal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ludzie odpowiadają wyłącznie z dobrej woli, bo takich topików jest kilkanaście na dzień i wszyscy mają już tego dość!! Jak ci się to forum nie podoba to <span style="color:red;">[ciach!]</span>j! Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le - ty to zacząłeś cieciu! Kultura dresa, bo pewnie właśnie z dresem rozmawiamy... Współczucie... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dres to twoja matka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wiesz co ci się należy? To: Przez takich debili jak ty tak ten chory kraj wygląda :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 EOT ... nie kamić pawiana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dres to twoja matka:)Wiesz co to jest kultura i szacunek do innych :?: PO twoich wypowiedziach sądze iż raczej nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 RADEON THE ONLY WAY!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 /vote ban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Prosze zbadajcie kilka postow wyzej kto zaczol wojne... mastach overclockingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wohoho, widzę, że kolega tu bardzo aktywnie działa :lol: A zaczęło się od tego: bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie Więc nie zrzucaj winy na mnie ani mnie nie obrażaj swoimi sarkastycznymi wypowiedziami, które zwłaszcza w twoim, jakże ciężkim, przypadku są zupełnie nieuprawnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a ja sie tak skromnie wlacze - to ze zaczol cie interesowac dzisiaj to nie wytlumaczenie - reguly zakadania nowych topicow sa chyba jasne?? a wycieczki osobiste to mozna sobie zostawic dla ludzi z ktorymi sie woodke pilo i mozna sobie po mordzie dac :/ generalnie zadales glupie pytanie i czas sie z tym pogodzic - bo ani jedna ani druga karta nie sa wybitne - z tych dwoch wez 9000 ew 9000 pro ale ja radze 9100 - 128bit wersja 64 lub 128mb taktowana 250/230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosq ze dla cIebie najlepszym rozwiazaniem bedzie Gf4. Nie inwestuj w jakies radeony boto szajs.... gf4mx400 z 64bitowa szyna sobie kup!! Tylko uwazaj zebys nie natrafil na jakas wersje 128 boone to sa gorsze nawet od readonów.... I nie suchaj tych innych ciahów co ci radka polecaja bo ci chca tylkonazlosc zrobic i szajs wcisnac..... to tylko doemnie dla ciebie.... ale inniniech sie nie sugeroja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wohoho, widzę, że kolega tu bardzo aktywnie działa :lol: A zaczęło się od tego: bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie Więc nie zrzucaj winy na mnie ani mnie nie obrażaj swoimi sarkastycznymi wypowiedziami, które zwłaszcza w twoim, jakże ciężkim, przypadku są zupełnie nieuprawnione. Kolezko zbadaj co ty do mnie napisales:) brak ci klasy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wohoho, widzę, że kolega tu bardzo aktywnie działa :lol: A zaczęło się od tego: bez kitu wy chyba macie okulary +8 i 160 cm wzrostu i sie na mnie przez neta wyrzywacie... sory nieczytalem porownan bo radeon zaczol mnie dzis interesowac... wiecej luzu kolesie, wy na mnie jakbym wam matke wyruchal hehe:) Rasta a tak na boku wydaje mi sie ze to forum jest zrobione dla takich pytan... towarzystwo wzajemnej adoracji ostro powitali:) Wy jestescie jakas sekta i macie swojego boga - reda... zaostro kolesie w dresie Więc nie zrzucaj winy na mnie ani mnie nie obrażaj swoimi sarkastycznymi wypowiedziami, które zwłaszcza w twoim, jakże ciężkim, przypadku są zupełnie nieuprawnione. Kolezko zbadaj co ty do mnie napisales:) brak ci klasy:) I kto to mówi? 8O To ty zacząłeś od obrażania wszystkich wokół. Wpadasz na forum, nie czytasz nawet jego regulaminu - wstawiasz topik jakich setki, a potem jak ktoś ci zwraca uwagę to zaczynasz puszczać głupie teksty. Zastanów się następnym razem zanim coś napiszesz... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Acha. Mucha_bn, lubisz banany? (tylko bez zadnych skojarzen mi tutaj) Bo jezeli masz takie nastawienie do tego forum to predzej czy pozniej otrzymasz na nim bana(na)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...