(to)my Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 :?: Jutro mam zamiar kupić kartę ATi 9600 TX. Wiem, że niektórzy z Was używaja już tej karty, tak więc mam kilka pytań. Jak jest Wasza opinia o niej? Nie ma z nia problemów podczas instalacji sterowników i jakich najlepiej do niej używać? Myślę, że Wasze opinie wpłyną na moją decyzję o zakupie... :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jestes tu nowy i moze nie widzisz u gory opcji szukaj bylo o tej karcie i to calkiem niedawno wiec poszukaj troche, zreszta zaraz cie tu zjedza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nie chce byc niegrzeczny, ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tyle razy byl poruszany temat tej karty, za az glowa boli. jest na gorze strony taki przycisk "szukaj" i radze z niego korzystac. co sie tyczy samej karty to jest wydajnosciowo bardzo podobna do Radka 9500pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jest wydajnościowo podobna do Radka 9500Pro, bo nim jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 karta jest suppperancka , jestem z niej baaaardzo zadowolony , podkrecisz i masz wydajnosciowo na poziomie 9700 nawet sobie mozesz zainstalowac drv z 9700 jak lubisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...