Anduvir Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Od pół roku jestem w posiadaniu SSD Patriot Flare 120GB: https://patriotmemory.com/product/flare-solid-state-drives/ Od około dwóch miesięcy zauważyłem, że system potrafi złapać freeze w czasie pracy najczęściej przy większym wykorzystaniu SSD lub HDD (Samsung HD502HJ). Czy możliwe jest, by było to spowodowane uszkodzeniem któregoś z dysków lub kontrolera w nich lub też kontrolera SATA na płycie Gigabyte GA-990FXA-UD3 (rev. 1.0)? Edytowane 5 Września 2017 przez Anduvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Jaki masz stopień zapełnienia tego SSD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anduvir Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) Dysk zapełniony jest w 93%EDIT: Zmniejszyłem zapełnienie do 65%, włączyłem optymalizację w Patriot Tool Box i niestety problem wciąż występuje. Edytowane 11 Września 2017 przez Anduvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...