Takatsuki Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Potrzebuje laptopa, głownie do worda i ewentualnie intranetu, czy jakiś filmików online. Rzadko będzie używany, ale potrzebuje tylko coś co działa i nie ścinają się chociażby filmiki online. O laptopach nie wiem praktycznie nic, gdyby to był komputer, używany czy nowy do konkretnych zastosowań, to nie byłoby problemów, ale o sprzętach mobilnych niewiele wiem. Oczywiście szukałem jakiś czas i wychodziłoby, że lenowo t510 spełniałby dobrze swoją role, ale laptopów jest za dużo aby ogarnąć w kilka godzin, a jeszcze się okaże, że za 400zł jest lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 tu masz kilka zestawień: http://polecanelaptopy.blogspot.com/2015/03/jaki-laptop-do-1000-z.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...