yotomeczek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Karta Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE Potrzebuję wartości następujących elementów: 1. C817 (prawy dolny róg chipsetu) 2. R498 (okolice lewego górnego rogu chipsetu) Nie mam tych elementów na płytce i prawdopodobnie pożegnałem się z nimi podczas walki z radiatorem (odklejanie) Karta działa z tym że widać że wyświetla tekst ale robią się takie krzaki że nic nic odczytać nie sposób :( Na oko nic więcej nie poszło ... Jeżeli nie macie tych elementów na karcie - napiszcie (bo wydaje mi się że coś tam było i zostało oderwane) Z góry dzienks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nikt nie ma ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 juz ci zaraz pomoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ale gdzie one sa? , pod radiatorem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wieczorem sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 LOL Przecież pół forum ma te karty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ale gdzie one sa? , pod radiatorem? obok - widać je ;) ale blisko radiatorka ... Ludki zobaczcie czy macie te 2 pierdółki :) O schemat aż boję się zapytać - ma ktoś (dla sprawdzenia wartości straconych elementów) HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ludki proszę ... zobacznie swoje Herce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Karta Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE Potrzebuję wartości następujących elementów: 1. C817 (prawy dolny róg chipsetu) 2. R498 (okolice lewego górnego rogu chipsetu) Nie mam tych elementów na płytce i prawdopodobnie pożegnałem się z nimi podczas walki z radiatorem (odklejanie) Karta działa z tym że widać że wyświetla tekst ale robią się takie krzaki że nic nic odczytać nie sposób :( Na oko nic więcej nie poszło ... Jeżeli nie macie tych elementów na karcie - napiszcie (bo wydaje mi się że coś tam było i zostało oderwane) Z góry dzienks przy C817 jest coś r498 nie moge znaleść na pcb. Jak ci się udało podkrecić pamięć na 280 mhz?? u mnie już przy 246 są atrefakty. Jakieś duże radiatory, czy modyfikacja biosu. Czytałem, że w biosie są ustawione bardzo agresywne timingi i dlatego nie chce się podkręcać :| Jeżli coś robiłeć to powiedz jakie miełeś wyniki przed tym - może mam poprostu jakąś słabą karte :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 przy C817 jest coś r498 nie moge znaleść na pcb. Jak ci się udało podkrecić pamięć na 280 mhz?? u mnie już przy 246 są atrefakty. Jakieś duże radiatory, czy modyfikacja biosu. Czytałem, że w biosie są ustawione bardzo agresywne timingi i dlatego nie chce się podkręcać :| Jeżli coś robiłeć to powiedz jakie miełeś wyniki przed tym - może mam poprostu jakąś słabą karte :| Chłodzenie standard - bios nie wiem jaki (karta z drugiej ręki). W 3D 280/280, w 2D 300/300 i dlatego chciałem zmienić chłodzenie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to co już wszyscy sprzedali 8500 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALL Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to co już wszyscy sprzedali 8500 ?? Helo Tomo 8) ...mam jeszcze jedną taką sztukę zjechała dzisiaj z serwisu co dokładnie potrzebujesz....:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to co już wszyscy sprzedali 8500 ?? Helo Tomo 8) ...mam jeszcze jedną taką sztukę zjechała dzisiaj z serwisu co dokładnie potrzebujesz....:D Tzn. możesz załatwić części zamienne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 to co już wszyscy sprzedali 8500 ?? Helo Tomo 8) ...mam jeszcze jedną taką sztukę zjechała dzisiaj z serwisu co dokładnie potrzebujesz....:D 1. C817 (prawy dolny róg chipsetu) 2. R498 (okolice lewego górnego rogu chipsetu) :D Jeden konkretny :D Albo chociaż wartości tych pierdółków ;) (schemacik ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALL Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 to co już wszyscy sprzedali 8500 ?? Helo Tomo 8) ...mam jeszcze jedną taką sztukę zjechała dzisiaj z serwisu co dokładnie potrzebujesz....:D 1. C817 (prawy dolny róg chipsetu) 2. R498 (okolice lewego górnego rogu chipsetu) :D Jeden konkretny :D Albo chociaż wartości tych pierdółków ;) (schemacik ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...