tom256 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 Jak ustawić BIOS aby włączyć komputer z klawiatury lub myszki. W starych kompach była opcja Wake on keyboard, mouse. Tutaj nie ma nawet wake on USB. Myszka i klawiatura są USB, podłączone pod USB2.0. BIOS najnowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) U mnie , w zakładce Power Menagement : ( przyzwyczaiłem się do bios-a po angielsku ;p ) PO 1. ErP na wyłączone ( Disabled ), by porty miały zasilanie po wyłączeniu komputera i > mogę ustawić włączanie myszką lub klawą ... https://imgur.com/a/tL6zw Edytowane 12 Września 2017 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Wyłączyłem ErP i APU, ale nic się nie pojawiło :/ Porty mają zasilanie bo się świecą, ale przejże instrukcje. Edytowane 12 Września 2017 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...