bandit Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam takie pytanie : jak w outlooku 5 pod windows 98 ustawić opcję potwierdzenia dostarczenia wiadomości ?? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Paweł(bandit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Narzędzia > Opcje > Potwierdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Cytat Narzędzia > Opcje > PotwierdzeniaPrzykro mi ale nie mam tej opcji??? szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Potwierdzenia to jedna z kart w opcjach. U mnie w OE5 jest (dokładniej 5.50). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...