Amaniac Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) WItam przy montażu karty graficznej, podczas przykręcania śledź karty musiałem docisnąć do obudowy tak aby śrubka weszła, około 3/4mm. Czy jest to normalne? czy coś mogłem zrobić źle? Silentiumpc x70w, gtx 950 (tymczasowa), asrock ab350 pro4 Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 15 Września 2017 przez Amaniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Zdarza się, że karta zamontowana na płycie głównej nie pokrywa się idealnie z otworem w obudowie, lub też nie całkiem do niego przylega i jest to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 sprawdź czy karta weszła dobrze w slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Można też spróbować poluzować delikatnie mocowanie płyty głównej i wtedy mobosa troszkę przesunąć. Też mam budę od SilentiumPC i "problem" ten sam. Trzeba GPU dosuwać/dociskać lekko, by przykręcić. Chińska jakość, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 Ja mam zawsze jakiś 1 mm różnicy w otworze w śledziu karty graficznej a otworem w obudowie. Dlatego kupiłem sobie mały pilnik i każdorazowo powiększam otwór w śledziu. 3/4 mm to bardzo dużo, dociskając siłowo możesz uszkodzić slot w płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...