labo Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 witam Doradźcie jaki ssd kupić do 400zł. Na oku mam crucial m300 , samsunga evo850 i adate su 800. Za adatę przemawia brak limitu tbw. Goodrama skreśliłem za dziwne problem z jakimś zamrażaniem które czytałem w kilku miejscach. A może poczekac na cruciala bx300 na kościach 3d mlc. powinien na dniach się pojawić. Na amerykańskim amazonie crucial bx300 240gb jest około 3 dolary tańszy niż mx300, więc może będzie u nas za mniej niż 400zł. co doradzicie, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Evo 850. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Crucial mx 300 wypada najkorzystniej, fakt evo jest lepszy w testach, ale roznice sa marginalne, nie zauważyl byś ich. Do tego crucial ma 23GB wiecej pojemnosci od EVO i jest tanszy. Co do adaty jest gorszy od pozostałych. Edytowane 17 Września 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Posiadam GoodRam Iridium Pro 240GB i nie mam żadnych zamrożen ekranu podczas korzystania z tego dysku,a sam dysk jest dość wydajny i dalej jest często polecany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komeko Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Miałem wszystkie (tylko pojemniejsze) i według mnie EVO. Mówię nie na podstawie testów a praktyki. Pozostałe dyski też dobre ale EVO najbardziej stabilny jeśli chodzi o transfery, szczególnie po zapełnieniu bufora oraz po dłuższym czasie używania po dość sporym zapełnieniu dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...