lukk123 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Witam mam problem z home buton w iPhone 6s mianowicie czuje ze coś z nim nie tak jak naciskam to czuje ze plytka nie rowno sie wciska i palcem wyczuwalne jest tak jakby miala dwa klikniecia, przy glebszej analizie widac ze jedna strona sie wciska szybciej a zaraz za nia idzie cala plytka , czy ktos wie moze co to moze byc mam iphone na gwarancji ale nie chce jeszcze isc z tym bo moga nie przyjac co radzicie..? Ps sorki za błedy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Zaczekaj aż gwarancja się skończy, wtedy przyjmą na bank. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk123 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 A cos innego ? Bo na gwarancje ze trzeba isc to wiem ale z czyms takim ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Ale czego oczekujesz? Apki, któa rozwiąże problem? Zaklęcia? Chcesz samodzielnie wymienić przycisk i utracić gwarancję? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2017 Ale czego oczekujesz? Apki, któa rozwiąże problem? Zaklęcia? Chcesz samodzielnie wymienić przycisk i utracić gwarancję? Właściwe to można włączyć taki soft home button w iOS: http://gadgets.ndtv.com/apps/features/how-to-add-touch-screen-home-button-on-iphone-ipad-648588 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...