willis Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 no i o to mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glibnes Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Mogę jeszcze dodać że udało mi się uruchomić system również na ustawieniu 3333Mhz bez zmiany timingów, kilka testów w Cinebenchu go nie wysypało. Ustawienie 3466Mhz nie przechodziło POSTa i po trzech próbach przywróciło domyślne ustawienia (możliwe że przy wejściu na wyższe timingi jakoś by poszło, ale w sumie aż tak mi na tym nie zależy, 3200Mhz to już i tak wysoko). Przy 3333Mhz AIDA64 wywala się po 7 minutach, nie po 90 :) Edytowane 27 Września 2017 przez Glibnes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk412 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Mam pytanie wydając tyle pieniędzy na morelach można wytargować jakiś rabat ? Sam będę składał pc za ok 10 tys i zastanawiam się czy mogę liczyć na jakiś rabat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willis Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 pewnie można z 1-2% wyrwać, jednak pamiętaj że nie wszystko na morelach jest najtańsze, wręcz bym powiedział że przy składaniu obecnego zestawu ani raz nie skorzystałem z tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glibnes Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Mam pytanie wydając tyle pieniędzy na morelach można wytargować jakiś rabat ? Sam będę składał pc za ok 10 tys i zastanawiam się czy mogę liczyć na jakiś rabat Wszystkie "bebechy" (oprócz zasilacza i chłodzenia) kupiłem przez x-kom, w morelach ostatecznie brałem tylko obudowę, której cena w momencie zakupu podskoczyła prawie do 800zł (Thermaltake z listy w wersji z Tempered glass). Brałem z x-komu, bo ceny były albo niższe, albo identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Mam pytanie wydając tyle pieniędzy na morelach można wytargować jakiś rabat ? Sam będę składał pc za ok 10 tys i zastanawiam się czy mogę liczyć na jakiś rabat Tak, dosłownie dzisiaj zapytałem ich o coś takiego z koszykiem za ~11k zł, po ich rabacie wyszło taniej o dokładnie 56 zł... Edytowane 2 Października 2017 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willis Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Tak, dosłownie dzisiaj zapytałem ich o coś takiego z koszykiem za ~11k zł, po ich rabacie wyszło taniej o dokładnie 56 zł... Cudo, to się faktycznie postarali :D całe 56 zł przy 11000. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...