ciastek92 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Witam, Problem mam następujący. Wczoraj grając w GTA IV na ekranie pojawiły się zielone krzaczki i komputer się zawiesił. Później normalnie można było korzystać z PC, aż do dzisiaj. Po każdym uruchomieniu komputera pojawiają się zielone krzaki i komputer się zawiesza. Czyżby grafa chciała odejść na zasłużoną emeryturę? W jaki sposób zdiagnozować, że problem leży po stronie kraty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Zadzwonić do wróżbity Macieja możesz. On zna twoją specyfikację sprzętową i ci na pewno pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciastek92 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Specyfikacja komputera: AMD Athlon X2 250 Geforce GTS 250 MSI 770-C45 8 GB Goodram DDR 3 1333 MHz Toshiba 1 Tb Thermaltake 500 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2017 Na 90% karta. Miałem identyczne objawy, kiedy moja padała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...