Dreggo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Pytanie, jak w temacie. Jakie są wasze opinie o tym "sprzęcie". Warto kupić ? Mam zamiar bardziej kręcić po zmianie płyty mojego Thoroughbreda 1800+, czy się nadaje? Nie mam zamiaru ostro kręcić - do FSB 166. Teraz używam Titana TTC-D5T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Miałem już założyć taki topic. Niestety na sieci brak jakichkolwiek porządnych recenzji. Tylko e-sklepów jest od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. Byłem w Discotech'u. Po podłączeniu V10 pracuje w miarę cicho. Niestety nic nie wiem o realnej wydajności. Radiator jest wykonany porządnie i precyzyjnie. Jest dość lekki i wygląda na dość mały w ręku w porównaniu np. z V11 Spodziewam się że zamiast opinii o V10 zaraz ktoś zacznie wychwalać FR2, V7+, V11 etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no jasne że FR2 jest super. :D ktośz forum, pracownik sklepu komputerowego, musiałby porównać tego V10 do innego coolerka w podobnej cenie, nawet do FR2. rzeczywiście ciężko jest z testami tego coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Niestety ja go tylko słyszałem. Byłoby idealnie jakby ktoś zrobił testy przy około 60-70W wydzielanego ciepła. W końcu 79 pln piechotą nie chodzi, nie chce mi się w ten sposób eksperymentować. TT twierdzi, że V10+ pociągnie AXP 3400+, może i tak, tylko przy ilu stopniach 60-65? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 te max procki to bajka jest, jeden policzy temp przy obciążeniu a drugi bez, jeden weźmie max temp rozsądne 60*C a drugi 85*C max AMD. moim zdaniem lepszy będzie FR2 bo ma solidny radiator i cichutki wentylek. tylko że volcano brzmi lepiej :) i kosztuje więcej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...