pzk Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Cześć. Chcę kupić router do vdsl pod profesjonalny multigejming w csa. Najważniejsze dla mnie to niskie pingi i maksymalnie dobra jakość połączenia . Myślę nad dwoma routerami - zyxel armor z1 - fritzbox 3490 Doradźcie proszę bo nie wiem co kupić a chce dobrze ulokować pieniądze:) Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Najważniejsze dla mnie to niskie pingi i maksymalnie dobra jakość połączenia To może zapewnić Ci tylko dostawca internetu, za spore pieniądze. Router pod ""gaming" to tylko marketing. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzk Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Mam teraz Orange fun box więc całkowita padaka, czy te routery poprawią mi chociaż trochę jakość rozgrywki gdy nawet moja sieć nie będzie obciążona przez inne urządzenia ?. Po za tym chce też stworzyć drukarkę sieciową oraz serwer nas. Mam poprzez acces pointa Unifi podpięte kilka telefonow oraz dwa kompy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Na Orange nie ma rady. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzk Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 No to już nie kumam. Ludzie piszą że im np funbox synchronizowal się na 50mbs natomiast na ASUS DSL-AC68U synchronizuje się nawet na 80mbs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Na co stać fizycznie twoją linię dowiesz się od technika Orange. Zresztą tu nie chodzi o megabity tylko fatalne "wyjście na świat" jakie oferuje Orange. Edytowane 24 Września 2017 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Jeśli mówimy tu o internecie z kabla tele to zmiennych jest bardzo dużo - co w rzeczywistości przesyła dostawca, odległość punktu odbioru od nadajnika itp... Jeśli się nie mylę, to jeśli orange pisze np. "20mb/s", znaczy to mniej więcej "do 20mb/s", a nie "dokładnie 20mb/s". Edytowane 25 Września 2017 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...