MRKC Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Poszukuje dysku do PC pojemności 2, a najlepiej 3TB w budżecie do 400zł. Będzie to czwarty dysk do komputera. System jest na SSD do tego dwa dysku HDD seagate po 1 i 0,5tb. Nowy dysk potrzebny głównie na filmy, muzykę, gry itp. Obecnie głównie zastanawiam się nad: Toshiba P300 3TB 3,5" (HDWD130UZSVA)orazSeagate Barracuda 3TB 3,5" Miałem zakupić dysk od Seagate, ale strasznie duża ilość negatywnych informacji np: Link nieco zniechęciły. Ten dysk jest to niby nowa wersja z 2016, ona nadal ma takie problemy? Natomiast odnośnie dysku Toshiby większość opinii to pozytywy, ale dysk jest nowy na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Toshiba to HGST z najlejka Toshiby, Brać można spokojnie... Seagate od wielu lat nie nauczyło się robić dobrych i trwałych dysków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Sam mam P300 3TB, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2017 Toshiby u mnie w pracy na przestrzeni ostatniego roku dwie były uszkodzone DoA. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...