kandi Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 http://mirror.ati.com/support/drivers/winx...x=12&submit.y=5 Radeon display driver 7.91 Multimedia Center 8.5 HydraVision 3.21 Remote Wonder 1.5 najlepsze jest to ze nawet nie moge ich przetestowac bo czekam na zwrot kasy za radka 9800 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 zaraz sciagniemy i potestujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jezoo co dwa tygodnie już normalnie no.. ;) tradycyjnie poczekam na omegi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jezoo co dwa tygodnie już normalnie no.. ;) tradycyjnie poczekam na omegi ;) tylko kiedy wyjdą ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jezoo co dwa tygodnie już normalnie no.. ;) tradycyjnie poczekam na omegi ;) tylko kiedy wyjdą ?? :) pewnie do dwoch tygodni , ale zaraz :idea: gdzies czytalem ze powinny wychodzic rowno z Catalystami :P moze juz jutro wyjda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ma ktos link do tych sterow zmodowanych na 9500=>9700, bo http://www.maxdownloads.com/~ian/wizzard/ strona upadla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 zapuscie jakies testy i dajcie wyniki najlepiej do najnowszych omeg allbo 3.4 castalitow bo ja nie moge przetestowac ale tez sciagam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja czekam na Omegi :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a ja przezornie zaczekam na wasze opinie...;)hyhy pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 NIC nie pomoglo, robilem testy 3dMark 2003, mialem tyle samo co wczesniej z 3.4 :cry: 3.6 nic specjalnego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Są już na tweak'u: http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?uid=standard-244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 mozecie sprawdzic czy na radku 9100 cos daja i czy sie nic nie pier doli jak z 3.5 ??.Jak czytałem relese to raczej nic nie pisało o radku 9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Właśnie zassałem z tweak'a... świetnie szło :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ok ja po instalacji :D i wyniki ciupke lepsze w 3d marku 2001 se bulid 330 niz na omegach 3.5 nie sprawdzane w grach jeszcze :twisted: p/s ale czekam na omegi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja przesiadłem się z Catalystów 3.2 na 3.6 :D Jest różnica w 3Dmarku 2001 SE Build 330, wyciągnałem około 350 pkt. więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Wreszcie rozwiazali problem z Tv-out.Teraz mozna wlaczyc wyjscie Tv nawet jak karta nie rozpozna podpietego telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Krótko - nic mi nie poprawiły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 i znowu musze czekac na omegi :lol: :lol: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 poprawa i to znaczna w OpenGL, a chodzi mi konkretniej o HL i mody, szybciej sie juz przelacza do Menu po nasisnieciu ESC i w druga manke, czyli po wcisnieciu Resume game :D (WKONCU :!: :P ) D3D nadal bledy w grafice w Fifa2003 przy wlaczonym Anizo :( ale gram juz bez ;) ogolnie udane te Katalizatory, zero wiekszych problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 pyta z bułą - NaviSet nie działa poprawnie z 3.6 (program do kalibracji monitorów nec i mitsubishi z poziomu wina) - wracam do 3.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 yupi :) na poprzednich wersjach wywalała mi sie do windowsa gra Rise of Nation a teraz mi chodzi At last! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatal1ty Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a ja powtorze pytanie Qborg'a... czy ktos wie skad mozna sciagnac plik modujacy Radeona 9500 w 9700? Chodzi o ten dzialajacy na Catalystach 3.6. Zaloze sie ze potrzebuja go teraz setki osob :) Bardzo prosze o jakiś odzew. z gory dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 no www.benchamrk.pl cos sporo i czesto o tym modzie pisza poszukaj tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A ja znowu mam dużo gorszą wydajność na tych Catalystach tak samo jak na 3.5. Test pixel shader w 3dmark 2001 ma o połowę gorszy wynik. Wynik ogólny w tym marku spadł o ok 500 punktów a 2 3dmarku 03 wynik spadł o ok 180 punktów :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no www.benchamrk.pl cos sporo i czesto o tym modzie pisza poszukaj tam ;] Tak bo maja ja w ofercie swojego sklepu wiec ciagle ja zachwalaja :) . A co do ludzi testujacych, przestancie z tymi 3dmarkami juz wydajnosc taka wydajnosc siamta, sprawdzcie lepiej czy chodza gry ktore nie chodzily bo to jest najwazniejsze. Jakies istotne bledy ktore byly wczesniej a teraz ich nie ma lub jest ich wiecej, a wy ciagle lekko wiekszy wynik w 3dmarku, lekko nizszy w 3dmarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkikaziuk Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 no a toca nadal nie działa na radeonach 9100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 to lepsze czy gorsze od 3.2 bo zgubiłem się :roll: , chodzi o wydajność ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 no raczej nie na nasza karte marcin :). Z tego co widze do catalysty od 3.2 w gory sa juz docelowo dla radkow dx 9.0 compatible. A o reszczie najwidoczniej zapomnieli, bo sytuacja sie powtarza rpzy wyjsciu kadzej nowej wersji (spadek wydajnosci ...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a Wy jak przeinstalowujecie stery to zostawiacie stare i "nadinstalowanie" czy wywalacie do zera i od nowa instalacja ??? jak lepiej przez "inf-a" czy "setup.exe" ---------------- Do tej poty zawsze odinstalowywałem do zera i dopiero instalka nowych - przez setup.exe jakoś nie miałem z tym WIĘKSZYCH problemów (dlatego wększych bo 3.5 coś tam napisały że [...] dopiero przy 3-ciej instalacji poszło OK) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...