manjakkk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Podstawowe pytanie jest takie: czy w tej cenie jest sens porównywać sprzęt, czy po prostu kupić taki który będzie mi się podobał? Spoglądam na Kiano Intelect X3 HD, bo można go dostać bardzo tanio. Widzę że można też dostać Surface 2 ale to jest niestety z W8.1 RT. Najlepiej byłoby dostać coś z ekranem FHD ale patrząc na mój budżet to raczej mało prawdopodobne. Sprzęt może być używany, taki do sprowadzenia z Chin też rozważę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manjakkk Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Właśnie też myślałem o jakimś sprzęcie poleasingowym. Wtedy bez ekranu dotykowego i z ekranem 13". Ogólnie sprzęt nie musi być wydajny. Chciałbym postawić na nim Chromium OS i będzie on służył do internetu i filmów, dlatego właściwie najważniejsza jest jakość matrycy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...