Error.404 Krzychu Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Witam tak jak w temacie poszukuje płyty głównej pod lga 1155 i procesor i7 2600k. Myślę że będę w jakimś stopniu podkręcał go dlatego potrzebuje waszej pomocy. Płyta musi mieć zintegrowany układ dvi vga itd proszę podsyłać propozycję i linki. Z góry dziękuję bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Jak chcesz kręcić procka to szukaj czegoś na P67 , Z68 lub z77 . Niestety takie płyty trzymają cenę - 300+ zł za sprawne płyty , jest kilka aukcji za sporo mniejszą cenę ale płyty są uszkodzone . Ze sprawnych płyt to np. Asrock Z77 Pro3 za 299 zł , MSI Z77A-G43 za 369 zł czy MSI P67A-GD65 za 299 zł . Ostatnia MSI to dobra opcja - jeden z wyższych modeli MSI na P67 i do tego w miarę tanio . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error.404 Krzychu Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Tylko ta p67 jest bez dvi vga bo posiadam Asrock p67 pro3 i tam jest tak samo. Ale nie działa mi coś bo mam pęknięty socket pci express x16 i grafika jest delikatnie pochylona i nie wiem czy to jest powodem tego że nie działa. Nie mogę wejść do biosu itd bo nie pokazuje mi obrazu. Na płycie pokazuje mi się ciągle"D6/D7" i z tego co czytałem to jest jakiś problem z biosem lub socketem pod grafe Tylko ta p67 jest bez dvi vga bo posiadam Asrock p67 pro3 i tam jest tak samo. Ale nie działa mi coś bo mam pęknięty socket pci express x16 i grafika jest delikatnie pochylona i nie wiem czy to jest powodem tego że nie działa. Nie mogę wejść do biosu itd bo nie pokazuje mi obrazu. Na płycie pokazuje mi się ciągle"D6/D7" i z tego co czytałem to jest jakiś problem z biosem lub socketem pod grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Zapomniałem że chipset P67 nie obsługuje iGPU , więc chyba nie ma płyty która by miała wyjścia video . Asrock Z77 pro 3 ma wyjście D-Sub i HDMI , MSI Z77 ma D-Sub , DVI i HDMI . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...