vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w tej konfiguracji którą masz w opisie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w tej konfiguracji którą masz w opisie??? sprecyzuj o co pytasz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja mam na stronie chiefteka zasilacz 420 po 309 zł aa i jesszcze jedno jak on ma dwa wiatraki z czego 1 u góry to znaczy ze bede musial wiertać dziure w obudowie??? nie u gory a na dole niby jak mieli pokazac dual fan gdyby zrobili zdjecie jak zasilka lezy na "brzuchu" to bys nie widzial drugiego wentyla. A sluzy on tak jak powiedzial _VIP_ do wyciagania goracego powietrza z nad proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć no problemos :twisted: pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć no jasne ze tak :wink: BTW - Lagier,musimy sie jeszcze kiedy poscigac w tych postach,kuknij sobie kilka ostatnich :lol: fajnie to wyszlo,prawie wszystkie informacje podawane sa dwa razy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć no jasne ze tak :wink: BTW - Lagier,musimy sie jeszcze kiedy poscigac w tych postach,kuknij sobie kilka ostatnich :lol: fajnie to wyszlo,prawie wszystkie informacje podawane sa dwa razy :wink: hehehe.... tez juz kiedys na to patrzylem czasami to nawet minimalnie tylko skladnie zdan sie roznily :D pozdro jeszcze raz Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...