Skocz do zawartości
vespereq

help gdzie dostac najtaniej Chaintecha 7NJS

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam na stronie  chiefteka zasilacz 420 po 309 zł aa i jesszcze jedno jak on ma dwa wiatraki z czego 1 u góry to znaczy ze bede musial wiertać dziure w obudowie???

nie u gory a na dole niby jak mieli pokazac dual fan gdyby zrobili zdjecie jak zasilka lezy na "brzuchu" to bys nie widzial drugiego wentyla. A sluzy on tak jak powiedzial _VIP_ do wyciagania goracego powietrza z nad proca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok danke schon meine freunde jeszcze tylko sprzedam swojego radka i kupuje Abiciaka NF7S chiefteca 420W jakiesik 400mhz ddr i do tego Radka 9100 heraklesa, mam nadzieje ze jak juz to wszystko bede mial to pomożeta mi z tego wszystkie soki wycisnąć

no problemos :twisted:

pozdro

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne ze tak :wink:

BTW - Lagier,musimy sie jeszcze kiedy poscigac w tych postach,kuknij sobie kilka ostatnich :lol: fajnie to wyszlo,prawie wszystkie informacje podawane sa dwa razy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne ze tak :wink:

BTW - Lagier,musimy sie jeszcze kiedy poscigac w tych postach,kuknij sobie kilka ostatnich :lol: fajnie to wyszlo,prawie wszystkie informacje podawane sa dwa razy :wink:

hehehe.... tez juz kiedys na to patrzylem czasami to nawet minimalnie tylko skladnie zdan sie roznily :D

pozdro jeszcze raz

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...