Gość Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) pozostają jeszcze jakieś rolnicze pojazdy https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-cayenne-full-opcja-okazja-tani-ID6z94Oa.html#9310f92682 przykładowo* bo nikt nie robił kombi większych niz te z gatunku a6 i e klasa ogólnie to fajny wątek bo za 20 koła to raczej niezły szajs się trafi niż coś co przypomina ciekawe auto * tak w ramach rozrywki Ale nie ten budżet https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-2-8-v6-sport-ksenon-navi-nowy-rozrzad-4tys-zl-top-auto-ID6yGOif.html#3787e8b119 nie panikujmy Edytowane 3 Października 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Kolego za 10 kupiłem smoczyce i bez awarii zrobilem ną 120kkm jak kupowałem miala 300kkm teraz 420 kkm i dalej ma pazur wiec mozna ;-) ps nie licze pakietu startowego bo go sam zrobie tak jak i blacharkę ;-) Edytowane 3 Października 2017 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) pewnie że można bo jak dbasz tak masz tylko nie wiadomo na co się trafi [bo jak ma się okazać że musisz włozyć drugie tyle co dałes za brykę to może od razu lepiej było brać drozsza] Edytowane 3 Października 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 A to z droższym będzie na bak wszystko ok? No nie wiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Aurora pisał ci do kogo się odezwać w sprawie uczciwego 9-5. Ja jestem zadowolony ale jestem fanem marki a to mój ostatni saab (chyba że trafi się okazja na 9-7x 5.3 lub aero ) więc mało obiektywny. Po prostu było mi ciężko znaleźć inny samochód spełniający kryteria moc/wielkość/komfort/tolerancja lpg/cena no i automat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 A to z droższym będzie na bak wszystko ok? No nie wiedziałem. czego znowu nie wiesz? taki sam mercedes za 20k i za 50k czymś musi się różnić tak łopatologicznie mówiąc a tak na serio to okazyjna cena w większości przypadków nie wynika z pospiechu sprzedającego na szczęście autor wątka robi sobie sam to i owo więc wie też jak rozpoznać szrota [ewentualnie czy mu się kalkuluje szrota doprowadzić do kultury] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...