Guest Posted October 3, 2017 Report post Posted October 3, 2017 (edited) pozostają jeszcze jakieś rolnicze pojazdy https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-cayenne-full-opcja-okazja-tani-ID6z94Oa.html#9310f92682 przykładowo* bo nikt nie robił kombi większych niz te z gatunku a6 i e klasa ogólnie to fajny wątek bo za 20 koła to raczej niezły szajs się trafi niż coś co przypomina ciekawe auto * tak w ramach rozrywki Ale nie ten budżet https://www.otomoto.pl/oferta/opel-vectra-2-8-v6-sport-ksenon-navi-nowy-rozrzad-4tys-zl-top-auto-ID6yGOif.html#3787e8b119 nie panikujmy Edited October 3, 2017 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Pietia(lania) Posted October 3, 2017 Report post Posted October 3, 2017 (edited) Kolego za 10 kupiłem smoczyce i bez awarii zrobilem ną 120kkm jak kupowałem miala 300kkm teraz 420 kkm i dalej ma pazur wiec mozna ;-) ps nie licze pakietu startowego bo go sam zrobie tak jak i blacharkę ;-) Edited October 3, 2017 by Pietia(lania) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2017 Report post Posted October 3, 2017 (edited) pewnie że można bo jak dbasz tak masz tylko nie wiadomo na co się trafi [bo jak ma się okazać że musisz włozyć drugie tyle co dałes za brykę to może od razu lepiej było brać drozsza] Edited October 3, 2017 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Klaus Posted October 3, 2017 Report post Posted October 3, 2017 A to z droższym będzie na bak wszystko ok? No nie wiedziałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bamboocha Posted October 3, 2017 Report post Posted October 3, 2017 Aurora pisał ci do kogo się odezwać w sprawie uczciwego 9-5. Ja jestem zadowolony ale jestem fanem marki a to mój ostatni saab (chyba że trafi się okazja na 9-7x 5.3 lub aero ) więc mało obiektywny. Po prostu było mi ciężko znaleźć inny samochód spełniający kryteria moc/wielkość/komfort/tolerancja lpg/cena no i automat. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2017 Report post Posted October 4, 2017 A to z droższym będzie na bak wszystko ok? No nie wiedziałem. czego znowu nie wiesz? taki sam mercedes za 20k i za 50k czymś musi się różnić tak łopatologicznie mówiąc a tak na serio to okazyjna cena w większości przypadków nie wynika z pospiechu sprzedającego na szczęście autor wątka robi sobie sam to i owo więc wie też jak rozpoznać szrota [ewentualnie czy mu się kalkuluje szrota doprowadzić do kultury] Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...