roth Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nie na temat. Ale dalem to tutaj bo wiecej ludzi a szybka odpowiedz potrzebna. Pozniej mozna skasowac albo uciac. Czy orientuje sie ktos czy przy rejestracji placi sie cos na ebay.de? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Cytat nie na temat. Ale dalem to tutaj bo wiecej ludzi a szybka odpowiedz potrzebna. Pozniej mozna skasowac albo uciac. Czy orientuje sie ktos czy przy rejestracji placi sie cos na ebay.de? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=1978 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 zamknąć to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 buhahahahahhahahaha to trzeba było spytać na chińskim forum, "bo więcej ludzi ...". :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Cytat buhahahahahhahahaha to trzeba było spytać na chińskim forum, "bo więcej ludzi ...". :lol: No nie wiem - w Chinach z dostepem do netu to nie jest za rozowo :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Dokładnie, robią ludziom ograniczenia. Wszystko jak jakiś czas temu czytałem miał kontrolować rząd czy coś takiego. Jakaś organizacja do tego powołana. Chcieli po prostu mieć władzę nad netem. Czy im się udało? Nie mam pojęcia bo się ostatnio tym nie interesowalem, ale może coś znajdę w tym NECIE :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...