Robertosgd Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 komp mi sie sam wlacza, po wylaczeniu komputera sam sie startuje po jakiejs minucie o co biega????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 chyba niete forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Nie wiem co moze byc ale umnie tez sie zdarza sie komp sam wlaczy. Umnie wyglada to tak ze jak jest komp wylaczony i ktos wyciagnie korki (bezpieczniki ;)) od instalacji elektrycznej w domu i potem spowrotem wlaczy to sie uruchamia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w BIOSie sie to triko ustawia; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mogl bys powiedziec gdzie dokladniej , DZIEKI I POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w biosie jest WOL i WOM (Wake On Lan & Wake On Modem). wylacz to powinienes miec spokoj.... btw, ja mam wylaczone, a komp i tak mi sie wlacza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mi też - kilka razy sie to zdarzylo... Raz mnie nawet komp obudzil :cry: Ale rano :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 no wiesz.... mi sie potrafi obudzic jak juz zasypiam (czytaj wylaczam go o 1:00 a on sie wlacza 10 min pozniej :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...