Skocz do zawartości
koszel

Czy ddr333 pojdzie na szynie 266???

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266? Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266?  Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty.

tak wstaną i będą działać - a co to za płyta bo może wykręcić się ją da na 333 i wtedy pamięci będa działać jako 333 :) aha i co ma hakerstwo do tego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266?  Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty.

tiaa bedą działać jaknajbardziej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyta to msi 6380 ver.3 i ona obsluguje 266 ale nie wiem czy nie kupic jakiejs na kt333. A pamieci to kingstony ale jeszcze ich nie kupilem wiec chyba lepiej bedzie zmienic plyte i kupic pamiatki 333.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyta to msi 6380 ver.3 i ona obsluguje 266 ale nie wiem czy nie kupic jakiejs na kt333. A pamieci to kingstony ale jeszcze ich nie kupilem wiec chyba lepiej bedzie zmienic plyte i kupic pamiatki 333.

a nie lepiej odrazu kupić coś na DDR 400 albo i więcej - przyszłościowo :) ja się zastanawiam czy np ze stanów nie dorwać tych nowych pamiątek DDR 500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie lepiej odrazu kupić coś na DDR 400 albo i więcej - przyszłościowo :) ja się zastanawiam czy np ze stanów nie dorwać tych nowych pamiątek DDR 500

Przyszłościowo to sobie ściągaj już DDR - II :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mial kase to moze i bym kupil nawet na nforce2 ale nie mam wiec nie gadaj jak masz kasy jak lodu to mozesz i prosto z tajwanu sprowadzac a na handel z usa jest nalozone duze clo.

jeśli to było do mnie to kasy nie mam jak lodu - na wszystko co sobie kupuje musze zapracować bo kasa nie leży na ulicy. a co do cła to trzeba umieć wysyłać i odbierać paczki to i cła nie ma - przykład - radek 9800pro koszt w polsce 2300 zyla a z usa 1500 - doliczając koszt przesyłki 20 $ i tak jest opłacalne - jedyny minus to gwara - trzeba odsyłać do przedstawicieli w europie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...