koszel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266? Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266? Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty. tak wstaną i będą działać - a co to za płyta bo może wykręcić się ją da na 333 i wtedy pamięci będa działać jako 333 :) aha i co ma hakerstwo do tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Pojda ale na 266 ... napisz jaka masz plyte glowna moze obsluguje wieksza magistrale nie 133 a wtedy mozna podkrecic procka bo pamieci juz nie beda problemem ... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Moze i to lamerskie pytanie ale nie jestem hakerem. A wiec czy pamieci DDR333 pojda bez problemu na plycie obslugujacej pamieci 266? Bo mysle ze pojda tylko z czestotliwoscia 266 ale nie jestem pewien a wole kupic 333 na wypadek zmiany plyty. tiaa bedą działać jaknajbardziej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Pójdą tylko z niższą czestotliwoscia. Tak jak napisałes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszel Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Plyta to msi 6380 ver.3 i ona obsluguje 266 ale nie wiem czy nie kupic jakiejs na kt333. A pamieci to kingstony ale jeszcze ich nie kupilem wiec chyba lepiej bedzie zmienic plyte i kupic pamiatki 333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Plyta to msi 6380 ver.3 i ona obsluguje 266 ale nie wiem czy nie kupic jakiejs na kt333. A pamieci to kingstony ale jeszcze ich nie kupilem wiec chyba lepiej bedzie zmienic plyte i kupic pamiatki 333. a nie lepiej odrazu kupić coś na DDR 400 albo i więcej - przyszłościowo :) ja się zastanawiam czy np ze stanów nie dorwać tych nowych pamiątek DDR 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Plyta to msi 6380 ver.3 i ona obsluguje 266 ale nie wiem czy nie kupic jakiejs na kt333. A pamieci to kingstony ale jeszcze ich nie kupilem wiec chyba lepiej bedzie zmienic plyte i kupic pamiatki 333. a nie lepiej odrazu kupić coś na DDR 400 albo i więcej - przyszłościowo :) ja się zastanawiam czy np ze stanów nie dorwać tych nowych pamiątek DDR 500 Przyszłościowo to sobie ściągaj już DDR - II :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszel Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Gdybym mial kase to moze i bym kupil nawet na nforce2 ale nie mam wiec nie gadaj jak masz kasy jak lodu to mozesz i prosto z tajwanu sprowadzac a na handel z usa jest nalozone duze clo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszel Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jednak dzisiaj wpadlem na pomysl aby kupic ecs l7s7a2 ten z czytnikiem wydaje sie ze to niezla propozycja jak na moja kieszen i do tego obsluguje ddr400 i sa jakies mozliwosci oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Gdybym mial kase to moze i bym kupil nawet na nforce2 ale nie mam wiec nie gadaj jak masz kasy jak lodu to mozesz i prosto z tajwanu sprowadzac a na handel z usa jest nalozone duze clo. jeśli to było do mnie to kasy nie mam jak lodu - na wszystko co sobie kupuje musze zapracować bo kasa nie leży na ulicy. a co do cła to trzeba umieć wysyłać i odbierać paczki to i cła nie ma - przykład - radek 9800pro koszt w polsce 2300 zyla a z usa 1500 - doliczając koszt przesyłki 20 $ i tak jest opłacalne - jedyny minus to gwara - trzeba odsyłać do przedstawicieli w europie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hmmmmm spojrz u mnie :] Co prawda nie chodza na 333MHz ale dzialaja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 [OT] Reaper ile wyciągnąłeś w 3D Marku2k1 na tym radku 7500? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...