raki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jezu!!! Wreszcie mi założyli stałe ... bo po ostatnium rachunku z tepsy to starzy mi modem zabrali... i wreszcie dzisiaj zalożyli mi stałe... no i wróciłem... tylko nie moge sie jeszzce jakoś połapac... heh nie jestem w temacie. Jakieś nieznane topici :lol: heheh ale jest dobrze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Pare godzinek/dni i jusz jestes na czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 No w sumie tak... już sie powoli wkręcam :-) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nie ma to jak stałka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A niektórzuy dalej na modemie jak ja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 OT: @qlaos Napisz przy jakim napięciu i chłodzeniu Twój procek tyle śmiga. I zapodaj skriny, bo coś mi sie nie chce wierzyć w taki wynik na procu i w 205MHz na Kt4V :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Napięcie jest 1,725v :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zapodaj więcej szczegółów :P, ja ciągle nie wierze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Napięcie jest 1,725v :) wow jestem pod wrażeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 14x205 na 1.725 powiadasz??? ja tez nie wierze -daj wiecej screenów z napieciem itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A jakie chłodzenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 i to jeszcze na msikt4- tym bardziej nie wierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hehhe - i to jeszcze proc A0 ech-qlaos -kit jakich mało na innym forum to mozesz wciskac te bajki ale tutaj??-wstydz sie juz w oczach wszystkich odwiedzajacych ten topic jestes niewiarygodny a screen z wcpuid "sfabrykowac" to mozna w 5sek :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 No to oszustwo wyszło na jaw :P. qlaos, przyznaj się że to ściema to Ci się część wstydu oszczędzi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Czemu myślicie że to oszustwo ?? Tu jest screen z Pcalert 4 nic innego nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 daj na jednym screenie z pulpitu napiecia , sandre (cpu infor.) i np wyniki pc marka z tabelką proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 link zebym go zassał :) ale to jutro bo teraz z netu spadam bo jestem na modemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Hmm, ta "5" z 1,75 napiecia cosik podejrzana jest :) Popatrzmy na piateczke z RPM wiatraka - inna troszke, nie prawdaz ? Ano wlasnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Hmm, ta "5" z 1,75 napiecia cosik podejrzana jest :) Popatrzmy na piateczke z RPM wiatraka - inna troszke, nie prawdaz ? Ano wlasnie ...Gratuluje spostrzegawczości :D. Ta piątka z Vcore'a jest tak jakby większa. No to Cie mamy qlaos ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 link zebym go zassał :) ale to jutro bo teraz z netu spadam bo jestem na modemie no nie mów ze przy tak wykreconym sprzecie nie robiłes testu pc mark , sandry itp? :lol: :lol: :lol: pcmark- tu sandra max3 tu zrób testy, zapodaj screeny z wynikami , system info , napieciami i temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...