Gość Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Witam. Poszukuję routera, ponieważ zwiększyłem prędkość do 120Mb/s i mój obecny nie wyrabia. Szukam czegoś co posłuży mi parę lat, także z gigabitowym Lanem i standardem AC. Mój budżet to 200/250zł. Poszperałem trochę po sklepach i znalazłem takie modele: - TP-Link Archer C1200 - TP-Link Archer C2 - ASUS RT-AC53 - D-Link DWR-118 - ASUS RT-AC52U B1 - D-Link DIR-842 Może ktoś z was ma któryś z powyższych modeli i mógłby coś więcej powiedzieć, ewentualnie doradzić coś innego? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 ASUS RT-AC52U B1, ma Gb WAN i 4xGb LAN. Asusy aktualnie z tanich routerów najlepsze. Jest zasięg i stabilność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Z powyższych wszystkie maja Gb WAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Ja mam doświadczenia z Archerem C1200 i mogę polecić. Świetny zasięg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 A jak z predkosciami w C1200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Pytasz czy obsłuży te twoje marne 120 Mbit/s? Lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Bardziej chodzi mi przyszlosciowo, ile da rade wyciagnac na tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Ja mam doświadczenie z ASUS RT-AC52U B1 i mogę z czystym sercem polecić. Dobry zasięg, brak problemów i łatwa konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...