kuba67 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 Czy etui na laptopa z poliestru nie rysuje laptopa jak to z neoprenu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Przepraszam, źle się wyraziłem, chodziło mi o to czy poliester nie ściera laptopa bardziej niż neopren Edytowane 2 Listopada 2017 przez kuba67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benko899 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 miałem laptop w naprawie i w serwisie skylab zapytalem o to samo. dowiedzialem sie, ze nie wazny jest material a jakosc wykonania i dobra firma. polecono mi jeden, ale niestety zapomnialem nazwy. ide tam w przyszlym tygodniu czyscici drugi komputer, wiec moze czego na nowo sie dowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Taką perfidną reklamą, to sobie nie zjednacie klientów. Wręcz przeciwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...